0 varor i kundvagn
Visa/betala
Öppna

Demo av Ontech Control

Klicka här för att testa kontrollpanelen.

Användning

I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk

Produkter

Ontech 9060 (4G)
Ontech 9065 (4G)
Ontech Control

Tillbehör

Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri
Start
Så fungerar det
I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk
Ontech 9060 (4G)
Ontech 9065 (4G)
Ontech Control
Support
Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri

Köpvillkor

Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när Onvako AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt.
För varor har du alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. Onvako AB har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. Licensen för tjänsten Ontech Control aktiveras direkt när betalningen är genomförd.
Priser anges inklusive moms. I kundvagnen på betalsidan kan man se det totala priset, inklusive alla avgifter.

Betalning

Vi accepterar kortbetalning via Visa eller Mastercard samt Swish. Vi använder Nets  som partner för att genomföra säkra betalningar. Läs mer hos Nets.

Leverans

Leveransen av varor sker som Postpaket eller brev och görs endast till svenska, norska, finska och danska adresser. Ingen fraktkostnad tillkommer så länge adressen befinner sig inom ett område där varan kan levereras som Postpaket eller brev.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Du har inte ångerrätt på på en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
Ångerrätten gäller endast varor, ej tjänsten Ontech Control.
När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Skydd av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter till tredje part.
Dessa villkor avser endast uppgifter som lagras hos oss för att du ska genomföra ditt köp. För personuppgifter i Ontech Control gäller Ontech Controls villkor.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Lagar

De lagar som reglerar köp via internet för privatpersoner är konsumentköplagen och distanshandelslagen. Läs mer hos Konsumentverket och Allmänna reklamationsnämnden.