0 varor i kundvagn
Visa/betala
Öppna

Demo av Ontech Control

Klicka här för att testa kontrollpanelen.

Användning

I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk

Produkter

Ontech 9060 (4G)
Ontech 9065 (4G)
Ontech Control

Tillbehör

Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri
Start
Så fungerar det
I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk
Ontech 9060 (4G)
Ontech 9065 (4G)
Ontech Control
Support
Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri

Styr värme, el och larm med dator, platta eller mobil

Ontech huvudenhet är ett relä som kopplas in i ditt eluttag eller elskåp. Du styr det på håll med din dator, surfplatta och mobil via mobilnätet (4G). På så sätt kan du styra t ex element och eluttag och få larm från t ex rörelsedetektorer, brandvarnare, magnetkontakter och vid vald temperatur och när strömmen försvinner – utan tillgång till wifi. Perfekt för din sommarstuga, båt eller husvagn.

Full kontroll med några klick

Med Ontech och vår webbpanel Ontech Control får du full kontroll på din stuga, var du än befinner dig. Ontech Control är en kontrollpanel på webben som kommunicerar via Internet över mobilnätet (4G) direkt med dina Ontech-enheter. Detta innebär att du kan styra från vilken typ av dator, surfplatta eller smartphone som helst, oavsett vilket operativsystem du har eller vilken webbläsare du använder.
Enheten kommunicerar direkt med Internet och är inte beroende av något wifi, 4G-modem eller liknande. Perfekt för sommarstugan, husvagnen, husbilen och båten! Första månaden är gratis. Vill du fortsätta använda tjänsten kostar det SEK 220 kr för 365 dagar och betalas direkt i vår webbshop när du är inloggad.
Enheten kan  också styras med enbart SMS om en sådan lösning skulle föredras. Då köper du ditt eget SIM-kort.
Mer om Ontech Control

Bygg ut systemet och styr hela huset

Med våra reläer och tillbehör bygger du enkelt ut din Ontech till att bli ett fullskaligt Home Automation-system. Koppla in ett relä i varje element eller ett relä i elcentralen för styrning av alla element, koppla in larmgivare för magnetkontakter, brandvarnare och rörelsedetektorer och anslut enheten till din garagedörrsmotor. Enheterna kopplas ihop med en huvudenhet, kommunikationen mellan enheterna är trådlös tvåvägs och enheterna hjälper varandra att skicka signalen vidare och allt styrs från den enkla och överskådliga webbpanelen Ontech Control.

Bara fantasin sätter gränser

Du kan förutom att använda Ontech i stuga eller husvagn hitta mängder av andra områden du kan använda den inom. Vi har genom åren fascinerats av våra kunders uppfinningsrikedom och fantasi när det gäller att hitta tillämpningar för vårt mångsidiga system. Alltifrån att styra kyrkklockor på distans  till att larma när septiktanken blir full eller att styra ventilation i ladugårdar och få larm när kossorna har det för varmt eller när maskiner i forskningslaboratorier slutar fungera. Ontech har även en ingång för att mäta strömmar 4-20 mA eller spänning 0-10 V och rapportera och larma om nivåer över- eller underskrids, vilket är mycket efterfrågat inom industrin. Till modellen 9065 kan du även koppla en GPS-mottagare och få larm om båten skulle förflytta sig eller kolla dess position, fart och riktning.
Har du behov av att mäta, bli larmad eller styra något på distans är Ontech den perfekta lösningen för dig.