Från den 5 juni kommer larm-SMS från Ontech att ha numret 88111 som avsändare. Skapa en kontakt i din telefon med detta nummer och namnge Ontech Alarm. Detta gör det nu möjligt att tilldela kontakten en speciell SMS-ljudsignal, vilket inte gått tidigare på Iphone.

0 varor i kundvagn
Visa/betala
Öppna

Demo av Ontech Control

Klicka här för att testa kontrollpanelen.

Användning

I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk

Produkter

Ontech GSM 9040
Ontech GSM 9025
Ontech Control

Tillbehör

Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri
Start
Så fungerar det
I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk
Ontech GSM 9040
Ontech GSM 9025
Ontech Control
Support
Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri

Styr värme, el och larm med dator, platta eller mobil

Ontech GSM är ett relä som kopplas in i ditt eluttag eller elskåp. Du styr det på håll med din dator, surfplatta och mobil via GSM-nätet. På så sätt kan du styra t ex element och eluttag och få larm från t ex rörelsedetektorer, brandvarnare, magnetkontakter och vid vald temperatur och när strömmen försvinner – utan tillgång till wifi eller 3G/4G. Perfekt för din sommarstuga, båt eller husvagn.

Full kontroll med några klick

Med Ontech GSM och vår webbpanel Ontech Control får du full kontroll på din stuga, var du än befinner dig. Ontech Control är en kontrollpanel på webben som kommunicerar med GPRS-teknik (Internet över GSM-nätet) direkt med dina Ontech GSM-enheter. Detta innebär att du kan styra från vilken typ av dator, surfplatta eller smartphone som helst, oavsett vilket operativsystem du har eller vilken webbläsare du använder.
Enheten kommunicerar direkt med Internet och är inte beroende av något wifi, 3G-modem eller liknande. Perfekt för sommarstugan, husvagnen, husbilen och båten! Första månaden är gratis. Vill du fortsätta använda tjänsten kostar det SEK 220 kr/år och betalas direkt i vår webbshop när du är inloggad.
Enheten kan  också styras med enbart SMS om en sådan lösning skulle föredras. Då köper du ditt eget SIM-kort.
Mer om Ontech Control

Bygg ut systemet och styr hela huset

Med våra reläer och tillbehör bygger du enkelt ut din Ontech GSM till att bli ett fullskaligt Home Automation-system. Koppla in ett relä i varje element eller ett relä i elcentralen för styrning av alla element, koppla in larmgivare för magnetkontakter, brandvarnare och rörelsedetektorer och anslut enheten till din garagedörrsmotor. Enheterna kopplas ihop med en huvudenhet, kommunikationen mellan enheterna är trådlös tvåvägs och enheterna hjälper varandra att skicka signalen vidare och allt styrs från den enkla och överskådliga webbpanelen Ontech Control.

Bara fantasin sätter gränser

Du kan förutom att använda Ontech GSM i stuga eller husvagn hitta mängder av andra områden du kan använda den inom. Vi har genom åren fascinerats av våra kunders uppfinningsrikedom och fantasi när det gäller att hitta tillämpningar för vårt mångsidiga system. Alltifrån att styra kyrkklockor på distans  till att larma när septiktanken blir full eller att styra ventilation i ladugårdar och få larm när kossorna har det för varmt eller när maskiner i forskningslaboratorier slutar fungera. Ontech GSM har även en ingång för att mäta strömmar 4-20 mA eller spänning 0-10 V och rapportera och larma om nivåer över- eller underskrids, vilket är mycket efterfrågat inom industrin. Till modellen GSM 9025 kan du även koppla en GPS-mottagare och få larm om båten skulle förflytta sig eller kolla dess position, fart och riktning.
Har du behov av att mäta, bli larmad eller styra något på distans är Ontech GSM den perfekta lösningen för dig.

Köp en Ontech GSM 9040

Kom igång redan idag med en Ontech GSM 9040. Köp den hos en återförsäljare. Teckna ett abonnemang för Ontech Control och kom igång direkt.

Uppgradera från Ontech GSM 9025/9035

Har du redan en Ontech GSM 9035 eller en äldre Ontech GSM 9025 (Lot nr OCL-4024 eller lägre) och styr din enhet med SMS eller vår app? Uppgradera enkelt till till att använda Ontech Control. Kontakta supporten.