Från den 5 juni kommer larm-SMS från Ontech att ha numret 88111 som avsändare. Skapa en kontakt i din telefon med detta nummer och namnge Ontech Alarm. Detta gör det nu möjligt att tilldela kontakten en speciell SMS-ljudsignal, vilket inte gått tidigare på Iphone.

0 varor i kundvagn
Visa/betala
Öppna

Demo av Ontech Control

Klicka här för att testa kontrollpanelen.

Användning

I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk

Produkter

Ontech GSM 9040
Ontech GSM 9025
Ontech Control

Tillbehör

Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri
Start
Så fungerar det
I stugan eller villan
I båten
Fjärrstyr värmepumpen
Larma, styra och övervaka
Industriellt bruk
Ontech GSM 9040
Ontech GSM 9025
Ontech Control
Support
Ontech relä 9015
Ontech IR 9016
Ontech alarm box 9012
Ontech PIR 9011
Temp.sensor 2 meter
Backupbatteri

Ontech Control


Full kontroll med några klick

Upptäck ett helt nytt sätt att kommunicera med Ontech GSM-enheterna – via internet för GSM. Tekniken kallas för GPRS och vi kallar vår nya kontrollpanel för Ontech Control.

Den traditionella metoden att kommunicera med Ontech GSM-enheterna har varit med SMS och tillhörande appar för Android och Iphone. Apparna använder SMS för att kommunicera med enheterna, vilket både är krångligt och ger en dålig översikt. I och med vår lansering av Ontech Control krävs det bara några klick för att komma igång och få full kontroll över dina Ontech GSM-enheter.
Skapa ett konto på plus-knappen längst upp på sidan. Du får alltid första månaden gratis.
Testa gärna demon först för att få en uppfattning hur det hela fungerar.

Enkel att använda

Logga in på kontrollpanelen och slå på eller av dina reläer med ett klick. Gör dina inställningar och få översikt över larm. Du behöver aldrig mer skicka ett SMS.

Responsiv

Ontech Control kan användas på datorer, surfplattor och telefoner. Kontrollpanelen kommunicerar hela tiden med dina GSM-enheter och uppdaterar informationen automatiskt.

Oberoende av operatör

Ligger stugan otillgängligt? Inga problem. När du använder Ontech Control och vårt SIM-kort används den GSM-mast som för närvarande har starkast signal – oberoende av telefonoperatör.

Fastpris

Glöm kontantkort! Ontech Control har ett fastpris på 220 kr/år och ger dig alltid den uppdaterade statusen för dina enheter. Du får påminnelser när det är dags att förnya abonnemanget.

Bättre översikt

Samla alla dina huvudenheter, extra reläer och larm i samma kontrollpanel. Kategorisera och anpassa enheterna efter vart de är installerade eller vilken funktion de fyller.

Fler funktioner

I Ontech Control kan du göra mer saker med dina Ontech GSM-enheter än tidigare. Och vi uppdaterar löpande med fler funktioner.


Frågor & svar

Hur fungerar det? Är det krångligt?

  • Nej, det är det inte. Man registrerar ett konto hos Ontech med namn och epostadress och en aktiveringslänk kommer på mejlen.
  • Ontechs SIM-kort sätts i enheten, enheten stoppas i väggen och de fem sista siffrorna på SIM-kortet skrivs in på kontosidan. Klart!

Fungerar det på alla plattformar?

  • Ja, alla typer av enheter (mobil, surfplatta, dator), alla typer av operativsystem och alla typer av webbläsare kan användas.
  • I en Iphone eller en Ipad loggar du in via Safari och sedan väljer du ”Lägg till på hemskärmen”. Då får du en app-liknande funktion.
  • I en Android-enhet sparar du en genväg på hemskärmen för att få en app-liknande funktion.

Är det dyrt?

  • Nej. SIM-kortet är gratis och den första månaden är gratis för att man skall få chans att prova på. Sedan kostar det cirka 18 kronor per mån inklusive alla avgifter. Vill man ha larm-SMS utöver larm-mejl så kostar dessa extra, ca 1,80 kr/st.
  • Den första gratismånaden startar från den tidpunkt då SIM-kortet registreras första gången.

Fungerar det med alla Ontech-enheter? Även äldre?

  • Alla Ontech GSM 9040 och nya Ontech GSM 9025 är förberedda och kan direkt börja använda Ontech Control.
  • För alla äldre Ontech GSM 9025 och Ontech GSM 9035 finns möjlighet att uppdatera. Kontakta Support.